Sóc només pols, però em penso estrella.

dimecres, 27 d’agost del 2008

Solidaritat amb Amadeu Caselles, avui: repressió a Toledo i a l'hospital penitenciari de Terrassa, , actes a Vic, a Lleida i Alcorcón,

Concentració d'avui davant la Paeria, de Lleida

Els companyes i companyes de Toledo que estan fent una vaga de fam rotatòria en suport a Amadeu Casellas, durant tota aquesta setmana, davant dels Jutjats d'aquesta ciutat, ens expliquen que, ara, mateix, la policia els està pegant i desallotjant, que els han pres les signatures i esquinçat els cartells.

Darrera hora: Els companys de Toledo s'han retirat dels Jutjats (la policia s'ha quedat allà i amenaça de detenir-los, si hi tornen) però no pensen deixar la protesta i estan buscant un lloc alternatiu on continuar-la.

Avui, també, un company del grup de suport ha intentat visitar Amadeu i no l'han deixat entrar a l'hospital, malgrat que estava autoritzat a fer-ho. (Ampliarem la notícia)

A Vic, unes vint persones ns hem reunit a la Plaça del Pes, on s'ha desplegat una pancarta, repartit cartells i explicat la situació d'Amadeu i els actes d'aquesta setmana de lluita (També ampliarem la notícia).

Més informació a:
http://www.lahaine.org/index.php